Vitajte v demoštúdiu spoločnosti Gastrorex, kde si zakaždým predvedieme využitie kľúčových zariadení používaných v modernej profesionálnej gastronómii.


1. Príprava mäsa v multifunkčnom stroji pre nízko-teplotné pečenie, udržiavanie a šokové schladenie

V tomto videu si ukážeme multifunkčné zariadenie HI-CHEF, v ktorom šetrne upečieme roastbeef s pomocou tepelnej sondy a zároveň v tom istom zariadení roastbeef následne šokovo schladíme. Všetky tieto chody sa udejú počas noci v jednom prístroji, čo uľahčuje prácu viacerým kuchárom a gastroprevádzkam. Navyše výsledok je perfektný.


2. Príprava trhaného mäsa počas noci v Holdomate - Pulled Pork

V našom štúdiu GastroRex tentokrát predvedieme prípravu delikatesy v podobe trhaného mäsa z bravčového pliecka pripravovaného pomaly, pri nízkych teplotách v HOLDOMATE.

Trhané bravčové mäso je po dokončení pečenia je šťavnaté, mäkké a trhá sa po vláknach vidličkou. Takto pripravené sa podáva v žemli s rôznymi omáčkami, s uhorkou, šalátom atď. Alebo je možné ho zabaliť do pita placky ako wrap (take-away), ale taktiež ho možno podávať s prílohami na tanieri.

V holdomate prebehne príprava mäsa pri teplote 95 °C po dobu cca 14 hodín (cez noc). Vďaka holdomatu môžeme ho môžeme následne celý deň udržiavať teplé a pripravené kedykoľvek pre zákazníka.