- Domov
- Riešenie pre:
- Reštaurácie, hotely
- Stolové spotrebiče pre gastro
- Sous Vide variče
Sous Vide variče
Varenie metodou Sous-vide je spôsob prípravy jedla, pri ktorej sa potraviny tepelne upravujú v pare alebo vo vodnom kúpeli zabalené (zavákuované) vo vákuových vrecúškach. Príprava prebieha pri nízkych teplotách, zvyčajne pod 60°C. Pre prípravu jedál metódou Sous-vide je potrebná vákuová balička a varič Sous-vide. Miesto variča je možné použiť konvektomat UNOX ChefTop. Viac informácií o metóde v sekcii Gastrotrendy.
Produkty
-
- Konvektomaty
- Vysokorýchlostné konvektomaty
- Multifunkčné varné centrá
- Holdomaty
- Evereo
- Hybridné vysokorýchlostné rúry
- Pece pekárenské a cukrárske
- Kysiarne na cesto
- Pece na pizzu
- Varné linky OLIS
- Varné zariadenia Dexion
- Varné linky Angelo Po
- Čínska a Ázijská kuchyňa
- Zmrzlinové stroje, Tepp-Ice
- Chladiaca technika
- Bary, barové pulty
- Výdaj a ohrev jedál
- Umývačky riadu, leštičky na príbory
- Transport jedál a nápojov
- Stolové spotrebiče pre gastro
- Kuchynské stroje
- Nápojová a barová technika
- Nábytok pre gastronómiu
- Umývacie a čistiace prostriedky
- Sanitácia, desinfekcia, hygiena
- Zmäkčovače vody
- Hrnce, rajnice, panvice.
- Gastronádoby GN, plechy
- Kuchynský riad
- Nože, dosky na krájanie
- Catering, bufet, raut
- Servirovanie, stolovanie, stolničenie
- Barové a barmanské potreby
- Inventár pre cukrárov a zmrzlinárov
- Doplnky pre pizzerie
- Sklo, porcelán, príbory
- Práčovne
- Výpredaj a Akcia