- Domov
- Riešenie pre:
- Cukrár, pekár
- Multifunkčný šoker a holdomat HiChef
Multifunkčný šoker a holdomat HiChef
5 základných funkcií
- Šokové chladenie
- Šokové mrazenie
- Regulované rozmrazovanie
- Kysnutie cesta a odklad kysnutia cesta na presne stanovený čas, s regulovaním teploty a vlhkosti
- Varenie pri nízkej teplote (max +85°C)
....
7” displej s dotykovou obrazovkou, vysokým rozlíšením, intuitívnym ovládaním všetkých funkcií zariadenia a nastavovaním programov. Programy môžu byť vybrané z fotografického menu, roztriedených podľa požiadaviek a druhu suroviny.
V hlavnom menu na displeji sú k dispozícií:
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové chladenie mäsa, rýb, zeleniny, cesta, omáčok, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre pre chladenie, a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové mrazenie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, cesta, omáčok, sushi, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov, cesta, predkysnutého cesta, koláčov, zmrzliny, zmrzlinových tort, mousse, croissantov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre na mrazenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Programy pre riadené rozmrazovanie potravín s maximálnou mierou udržať v potravinách organoleptické vlastnosti a minimalizovať váhové straty rozmrazovanej suroviny.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami na kysnutie zmrazených a čerstvých pekárenských produktov podľa dní, veľkosti, alebo programy s odloženým štartom kysnutia. Tak aby bolo cesto nakysnuté na dopredu určený čas. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre nízkoteplotné pečenie (do +85°C) s využitím vpichovej teplotnej sondy. Základné nastavenie na prípravu roastbeef, kuracie prsia, lososa, tuniaka, výrobu jogurtu, creme brulee, čokoládu, meringue, zaváranie vo fľaškách a sušenie ovocia. Je možné tiež manuálne upraviť a nastaviť parametre na nízkoteplotné pečenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový program. Po dokončení tepelnej úpravy pokrmov. Je možné aktivovať automatické prepnutie na udržovanie teplého pokrmu do výdaju alebo pokrm ihneď šokovo schladiť.

-
- Konvektomaty
- Holdomaty
- Hybridné vysokorýchlostné rúry
- Pece pekárenské a cukrárske
- Pece na pizzu
- Varné linky OLIS
- Varné linky Angelo Po
- Varné zariadenia Dexion
- Varné zariadenia Tecnoinox
- Čínska a Ázijská kuchyňa
- Zmrzlinové stroje, Tepp-Ice
- Chladiaca technika
- Bary, barové pulty
- Výdaj a ohrev jedál
- Umývačky riadu, leštičky na príbory
- Transport jedál a nápojov
- Stolové spotrebiče pre gastro
- Kuchynské stroje
- Nápojová a barová technika
- Nábytok pre gastronómiu
- Umývacie a čistiace prostriedky
- Sanitácia, desinfekcia, hygiena
- Zmäkčovače vody
- Hrnce, rajnice, panvice.
- Gastronádoby GN, plechy
- Kuchynský riad
- Nože, dosky na krájanie
- Catering, bufet, raut
- Servirovanie, stolovanie, stolničenie
- Barové a barmanské potreby
- Inventár pre curárov a zmrzlinárov
- Doplnky pre pizzerie
- Sklo, porcelán, príbory
- Práčovne
- Výpredaj a Akcia