Multifunkčný šoker a holdomat HiChef

5 základných funkcií

- Šokové chladenie

- Šokové mrazenie

- Regulované rozmrazovanie

- Kysnutie cesta a odklad kysnutia cesta na presne stanovený čas, s regulovaním teploty a vlhkosti

- Varenie pri nízkej teplote (max +85°C)

....

7” displej s dotykovou obrazovkou, vysokým rozlíšením, intuitívnym ovládaním všetkých funkcií zariadenia a nastavovaním programov. Programy môžu byť vybrané z fotografického menu, roztriedených podľa požiadaviek a druhu suroviny.

V hlavnom menu na displeji sú k dispozícií:

Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové chladenie mäsa, rýb, zeleniny, cesta, omáčok, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre pre chladenie, a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.

Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové mrazenie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, cesta, omáčok, sushi, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov, cesta, predkysnutého cesta, koláčov, zmrzliny, zmrzlinových tort, mousse, croissantov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre na mrazenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.

Programy pre riadené rozmrazovanie potravín s maximálnou mierou udržať v potravinách organoleptické vlastnosti a minimalizovať váhové straty rozmrazovanej suroviny.

Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami na kysnutie zmrazených a čerstvých pekárenských produktov podľa dní, veľkosti, alebo programy s odloženým štartom kysnutia. Tak aby bolo cesto nakysnuté na dopredu určený čas. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.

Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre nízkoteplotné pečenie (do +85°C) s využitím vpichovej teplotnej sondy. Základné nastavenie na prípravu roastbeef, kuracie prsia, lososa, tuniaka, výrobu jogurtu, creme brulee, čokoládu, meringue, zaváranie vo fľaškách a sušenie ovocia. Je možné tiež manuálne upraviť a nastaviť parametre na nízkoteplotné pečenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový program. Po dokončení tepelnej úpravy pokrmov. Je možné aktivovať automatické prepnutie na udržovanie teplého pokrmu do výdaju alebo pokrm ihneď šokovo schladiť.