Regenerácia schladeného, ohrev a udržiavanie

Vzhľad, textúra, chuť a vôňa jedla je to, čo robí jedlo na stole jedinečným. A v prípade vopred pripraveného a šokovo schladeného jedla, záleží najmä na kvalite regenerácie tohto jedla. To je vždy zásadný krok pre aranžovanie a prezentáciu hotového jedla na tanieri s následným servírovaním. MODULINE vyvinul ucelenú radu konvekčných regeneračných skríň vhodných pre akékoľvek množstvo a priestor so sofistikovanou technológiou s nízkou energetickou spotrebou, jednoduchým ovládaním, bezpečnou manipuláciou a ešte jednoduchším čistením. Rieši sa tak problém so skladovaním v kuchyni, hygienou a dostupnosťou jedál, pri zaručenej finálnej kvalite a organoleptických vlastnostiach pokrmov. Ventilácia, teplota a vlhkosť vo vnútri komory sú perfektne kalibrované a nastavované individuálne podľa potrieb. Preto je výsledok nad Vaše očakávania. Výhody, úžitok, prínos,benefity: Vynikajúca finálna kvalita. Zachované organoleptické a nutričné hodnoty, mikrobiálny risk je minimalizovaný, chuť a vôňa nezmenená. Úspory energie, vody, pracovnej sily, nákupu suroviny. Zrýchlenie a zlepšenie organizovania prevádzky kuchyne, zefektívnenie manažmentu personálu medzi kuchyňou a jedálňou. Rýchle, jednoduché a úsporné čistenie. Redukcia frekvencie čistenia znamená úsporu času venovanému čisteniu a spotrebe chémie. Zariadenie je konštruované tak, aby bolo možné použiť štandardný riad a gastronádoby. Lepšia organizácia zvýši spokojnosť zákazníka. Zásadný cieľ moderného cateringu. Ideálne pre: Reštaurácie, hotely, bankety, školské a závodné jedálne, nemocničné stravovanie, konferenčné centrá, štadióny. Hotely / reštaurácie - Jedlá sú vždy pripravené aj pre prípad neočakávaného príchodu hostí. Nemocnice - minimálna manipulácia pri príprave, rýchlejší proces a zdravé jedlá. Satelitné kuchyne - ideálne pre manipuláciu kdekoľvek, uľahčuje presun stravy. Štadióny - vysoká kvalita jedál, rýchlo a vo veľkom množstve.