Multifunkčný šoker a holdomat Exploit

Funkcie
• Soft/Hard šokové chladenie
• Regulované rozmrazovanie
• Likvidacia parazitou Anisakis a Taenia
• Kysnutie cesta, odklad kysnutia
• Pasterizácia
• Dehydratácia, konzervácia
• Skladovanie chladnej a mrazenej suroviny
• Mikrokryštalizácia pri zmrazovaniu
• Varenie pri nízkej teplote (model EBM do +85°C)
• Udržiavanie chladených alebo teplých jedál (model EBM)
• Nepretržitý cyklus (viacúrovňový)
• Rozpúšťanie čokolády
• Funkcia pre výrobu smotanových jogurtov


7” displej s dotykovou obrazovkou, vysokým rozlíšením,
intuitívnym ovládaním všetkých funkcií zariadenia
a nastavovaním programov.
Programy môžu byť vybrané z fotografického menu,
roztriedených podľa požiadaviek a druhu suroviny.
Vyhrievaná 4 bodová teplotná sonda.
Aktivný ionový desinfekčný systém
Wifi a USB konektivita štandardne


V hlavnom menu na displeji sú k dispozícií:
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové chladenie mäsa,
rýb, zeleniny, cesta, omáčok, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť
alebo nastaviť parametre pre chladenie, a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové mrazenie mäsa,
rýb, zeleniny, ovocia, cesta, omáčok, sushi, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov, cesta, predkysnutého
cesta, koláčov, zmrzliny, zmrzlinových tort, mousse, croissantov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť alebo
nastaviť parametre na mrazenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Programy pre riadené rozmrazovanie potravín s maximálnou mierou udržať v potravinách organoleptické
vlastnosti a minimalizovať váhové straty rozmrazovanej suroviny.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami na kysnutie zmrazených a
čerstvých pekárenských produktov podľa dní, veľkosti, alebo programy s odloženým štartom kysnutia. Tak aby
bolo cesto nakysnuté na dopredu určený čas. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre a
nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Modely EBM prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre nízkoteplotné
pečenie (do +85°C) s využitím vpichovej teplotnej sondy. Základné nastavenie na prípravu roastbeef, kuracie prsia,
lososa, tuniaka, výrobu jogurtu, creme brulee, čokoládu, meringue, zaváranie vo fľaškách a sušenie ovocia.
Je možné tiež manuálne upraviť a nastaviť parametre na nízkoteplotné pečenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový
program. Po dokončení tepelnej úpravy pokrmov. Je možné aktivovať automatické prepnutie na udržovanie
teplého pokrmu do výdaju alebo pokrm ihneď šokovo schladiť.