Časté dotazy

Navrhneme Vám projekt s dispozíciou hi-tech zariadení, ktoré väčšinou týchto zariadení nahradí a zaistí prípravu jedál v najvyššej kvalite s úsporou personálu, času, energie a priestoru.

Projekčné oddelenie- kontakty.

Využite čas, keď stroje pracujú za Vás a sú využité aj mimo pracovnej doby, využite funkciu nočné pečenie u konvektomatov alebo holdomatov.

Predom pripravené, šokovo schladené jedlo pripravte na tanieri, vložte do banketových mobilných skriní a na požadovaný čas zregenerujte.

Využite jedinečný varný systém Rational SCC, ktorý rozpoznáva, precízne reaguje a nepotrebuje skúsený personál.

Servisná sieť spoločnosti GastroRex je prostredníctvom svojich vlastných školených servisných technikov rozmiestnených na pobočkách GastroRex Bratislava, GastroRex Banská Bystrica a Košice pripravený pomôcť Vám s opravou, alebo údržbou gastro-zariadení a gastro-techniky. Kontakty.

Servisná sieť spoločnosti GastroRex je prostredníctvom svojich vlastných školených servisných technikov rozmiestnených na pobočkách GastroRex Bratislava, GastroRex Banská Bystrica a Košice pripravený pomôcť Vám s opravou, alebo údržbou gastro-zariadení a gastro-techniky. Kontakty

Vo firme GastroRex nájdete na pobočkách v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach kompletný sortiment technológií a doplnkov pre profesionálne kuchyne a gastronómiu. Projekcia, poradenstvo,servis

Predĺžte šetrne dobu prípravy v holdomatoch. Pomalé k surovine šetrné pečenie a udržovanie v špeciálnych holdomatoch je súčasťou procesu tepelnej úpravy a nie je obmedzené vyhláškou, ktorá nariaďuje vydať jedlo do 3 hodín od prípravy (Vyhláška 533 … sa musia hotové pokrmy podávať bezprostredne po ich tepelnej úprave, najdlhšie 3 hodiny od ukončenia technologického spracovania … po túto dobu nesmie klesnúť teplota pod 60/65°C).

Kvalita finálnych jedál je po dlhú dobu ošetrená vďaka pomalej tepelnej úprave a udržovaniu. Alternatívou je takéto jedlo šokovo schladiť a v prípade potreby pred výdajom jedla urobiť regeneráciu. V oboch prípadoch jedlo podávate v nezmenenej vôni a chuti. Základní predpoklad pre perfektnú organizáciu servírovania - od prípravy jedla po výdaj hotového. Hot-Holding.

Systém Cook and Chill dovolí pripraviť množstvo jedál, ktoré je možné skladovať a včas v prípade potreby regenerovať. Vždy v perfektnej kvalite so zachovaním chute, vône, štruktúry výživných látok a pri mikrobiologickej bezpečnosti.

Ponúknite čerstvo pripravené a zaúdené rebierka, stehno, alebo ryby s pomocou CHS Moduline

Jedlá z vašeho AlaCarte menu je možné pripraviť dopredu a udržovať v špeciálnych zariadeniach Moduline, vždy v požadovanej teplote s perfektnou chuťou a vôňou, pri zachovaní nutričnej hodnoty a mikrobiologickej bezpečnosti podávaných pokrmov.

Riešením je multifunkčné zariadenie Combi Duo, alebo UNOX MindMaps, kde môžete zároveň na ploche 1m pripraviť mäso aj prílohy a pomocou funkcie Mis.and.Place všetko načasovať tak, aby bolo pripravené presne v rovnaký čas.

Napríklad v kombinacii prepojených UNOX XVC-0511 a 0711 možete podávať 320 kompletných porcií jedál za 1 hodimu, čo je cca 600-800 jedál počas obedového času. Výhodou je príprava súčasne varenej aj pečenej súčasti menu v jednom čase. Dokážete nahradit mnoho spotrebičov. Tým šetríte peniaze, miesto, čas a energie. Investicia do zostavy pri financovaní 4 ročného leasingu je cca 7-8 Eur denně.

Sestava nahradza tradičné technologie ako rúry, pece, grily, fritézy, kotly, smažiace panvice. Tepelná úprava surovin umožňuje robiť všetky druhy úprav potravín, ako je pečenie, dusenie, varenie, vypráženie alebo grilovanie, regeneráciu, zaváranie , dokance aj udenie. Takto je možné pripraviť kompletné menu od príloh cez mäsa, varenú zeleninu aj zákusok.

Neveríte? Máte možnosť vyskúšať v našom kuchynskom štúdii.